Juno Healing


Grekiska och romerska inslag tar med oss på en personlig guidad resa av mig. Vi väcker gudinne -& urkraften i kroppen och själen. Den Femina kraften är en urkraft för vårt växande. 

Din inre gudinna. 

Session med fokus på 7 Chakra-Clearing Affirmations för att höja den sexuella energin, en energi som är oerhörd viktigt för vårt mående. När den är i balans blir den skapande kraften en urkraft. Affirmation guidad för varje chakra personlig av mig personligt och en kärleksfull resa. Att älska sin kropp och sig själv.

Hjälper dig att höja flöden, frekvenser och självvärde som att älska sin kropp. Läkning av gamla sår. Jag tittar på själens livsväg, ödets punkter och fria viljans kraft. Passionen och inre styrkan i dig är viktiga grundstenar i ditt läkande.

Verkan: Ju mer flöde, ju mer njuter man av  livet . Det blir lättare att ha en relation och få in en relation. Flöde för graviditet och släppa andra relaterade problem i samband med vår egna kropp. En frigörande session full med feminin kraft och balans i de heliga livscyklerna.

Historia: kvinnornas beskyddare. Ordet Juno betecknar i romersk religion den livgivande och fortplantande kraften hos kvinnan, liksom Genius motsvarande kraft hos mannen, senare skyddsande. Individualiserad blev hon en kvinnlig skyddsängel; som varje man hade sitt geni, så hade varje kvinna sin Juno.